ELŐSZÖR A KOBUCIBAN

A nagy forróság után a Sziámi AndFriends a TOTORO és az Eső hármasa megérkezett Óbudára.

Az idei NKA Hangfoglaló Mentori Program részeként ez már a hetedik koncert, amire előzenekarként jöhettünk. És a második budapesti helyszín a nagy presztízsű A38 Hajó után. Utóbbi kapcsán fontos megemlíteni, hogy az elmúlt hetekben hangolódásként közzétettünk pár felvételt a márciusi koncertről.

Nagyon jól esett, hogy ezúttal még többen jöttek el már miattunk is. Bevállalva egy korábbi elindulást, plusz egy-két elázást, hosszabb álldogálást, de remélhetőleg nyerve sok minden mást.

1 új muzsikát bevetettünk a szigorúan összegyakorolt és már-már kicsiszolt koncertanyagunkba. Szélvihar címmel nem is lőttünk mellé ezen a péntek estén. Szerencsére azonban csak a néhol megeredő, majd elcsendesedő záporok hűsítették a színpad előtti felhevült teret. Nagy élmény volt látni, hogy ez egyáltalán nem vett el a lelkesedésből, sokkal inkább együtt élt a közönség a pillanattal.
Hol az esernyők, hol a fák, hol a büfésor előtti ponyvák alá húzódva.

fotó: Pandur-Balogh Norbi

Nem sokaknak adatik meg, hogy ezen a színpadon játsszanak, hálásak vagyunk, hogy jöhettünk és, hogy ti is itt voltatok ennyien.

Figyeljétek a honlapot, mert lesz jó pár őszi, vidéki koncertünk, ha minden jól alakul. Találkozunk hamarosan!

Ha érdekelnek a zenekarral kapcsolatos legújabb infók, koncertek, megjelenések,
itt tudsz feliratkozni vadonatúj hírlevelezésünkre!

(Várhatóan a promóciós emailek között kell őket figyelni.)