HA VAN KÖZÖSSÉG, VAN KÖZÖNSÉG IS – ITT A TOTORO BACKSTAGE

A zenekar lassan 4 éves fennállása során folyamatosan alakultunk, bővültünk, tanultunk, fejlődtünk.

Az idei Sziámi AndFriends-es turnénak köszönhetően rengeteg új emberrel találkoztunk. Nagyon sokat jelent, hogy ennyien meghallgattatok bennünket is, odajöttetek, vittetek CD-t, táskát, mondtatok visszajelzéseket, észrevételeket.

Sokat gondolkoztunk, hogy hogyan tudnánk emberhez méltó módon eljuttatni Hozzátok a zenekarral kapcsolatos fontos infókat, koncertdátumokat, képeket, cikkeket…stb.

A facebook algoritmus sajnos egyre kevésbé segíti ezeket a dolgokat, állandóan viszont nem áll módunkban fizetett hirdetéseket csinálni emiatt, viszont nagyon hiszünk abban, hogy hasonló érdeklődésű emberek sokasága többet jelent, mint az összes algoritmus együttvéve.

Most láttuk elérkezettnek a pillanatot, hogy megpróbáljuk ezt a közösséget összefogni. Létrehoztunk egy facebook csoportot, ami olyan dolgokra is lehetőséget ad, hogy akár egy kicsit személyesebb hangulatú, nyilvános megosztásra nem kerülő képeket, videókat itt meg lehessen egymással osztani. A zenekar részéről mi is fogunk hozni olyan jellegű tartalmakat, amiket nem posztolunk ki, de Veletek szívesen megosztunk. Úgy gondoljuk, hogy tök jó lenne, ha a dalaink mellett emberileg is jobban megismernétek bennünket.

A csoport linkje: https://www.facebook.com/groups/680459534179790/

Természetesen van bennünk még egy csöpp bizonytalanság, hogy van-e létjogosultsága egy ilyen kezdeményezésnek, hogy megéri-e.

De tegyünk úgy, hogy megérje!

Csak úgy fog tudni működni a dolog, ha aktívak vagytok, ha meghívjátok az ismerősöket, barátokat, érdeklődöket ide, és ha van bármi infótok, képetek, videótok, ami esetleg a többieknek vagy nekünk érdekes lehet, megoszthatjátok majd itt.

És ami talán a legfontosabb.

Koncertet úgy tudunk szervezni, ha van kinek. De ehhez elengedhetetlen, hogy tudjatok ezekről, és aki teheti el is tudjon jönni.

Egy feltörekvő zenekarnak ez az igazi nagy lépcsőfok.

Mi megírjuk a dalokat, felvesszük, klipet csinálunk, kitesszük, kiadjuk… De ha Ti nem vagytok, ezek igazán nem tudnak megtörténni. Mert a dalaink a koncerteken történnek meg.

Ha van egy jó közösség, lesz közönség is. Mutassuk meg, hogy minden lehetséges!

A backstage-ben találkozuk.

fotó: Püsök Péter

Ha érdekelnek a zenekarral kapcsolatos legújabb infók, koncertek, megjelenések,
itt tudsz feliratkozni vadonatúj hírlevelezésünkre!

(Várhatóan a promóciós emailek között kell őket figyelni.)