MEGNÉZTÜK, MILYEN AZ A38 BELÜLRŐL

fotó: Püsök Péter

03.03. Két alapító tagunk édesanyjának születésnapján eljátszottunk 12 dalt a magyar könnyűzenei élet anyahajóján. Gyakorlatilag a Sziámi AndFriends zenekar hazai pályáján – ennek köszönhetően kiváló, értő közönség előtt.

Amennyire vártuk, annyira jól is sikerült. Először játszottunk fülmonitorral, de a precíz hangmérnökök, technikusok segítségével ez nem okozott semmi nehézséget, sőt.
Az otthon maradtaknak jó hír, hogy az M2 Petőfi TV-n lesz egy 50 perces műsor a koncertből és az itt készült interjúból összerakva. Úgy tudjuk, hogy április környékén kerül majd adásba. Addig is Püsök Peti kiváló fotói érkeznek a közösségi médiába.

fotó: Püsök Péter

Így öten januárban a Három Hollóban játszottunk először, ehhez képest már a pécsi turnényitót is egy szintlépésnek éreztük. De eddig ez volt a csúcs. Igaz minden koncerten más a jó, és nem is kell összehasonlítani, de tény, hogy ezt az előzenekari lehetőséget szeretnénk úgy kihasználni, hogy folyamatosan minden szempontból fejlődjünk, mind zenekarként, mind csapatként.

A tavalyi akusztikus lemezünk mellett a következő állomásokon lesznek matricák, kitűzők is, de vannak még a tarsolyban további hasonló kreatív tervek… 🙂

Ha mindezek nem lettek volna elég csalogató infók, folytatva a tendenciát, másnap Debrecenben egy még ütősebb műsort sikerült lenyomnunk, szóval nem merjük állítani, ne lenne érdemes időnként újra meg újra eljönni és átélni.

Mi biztosan átéljük március 25-én Dunaújvárosban is.

Most néztük, hogy vannak oda még early bird jegyek: https://tixa.hu/sziamiandfriends_dunaujvaros_2023_03_25?fbclid=IwAR3MA5OdJOQS6AzX00Up8tUhvCs1-dF9RsWXhhGoYkIbfp8Zy1BM1L7NgPE

Ott tali!

Ha érdekelnek a zenekarral kapcsolatos legújabb infók, koncertek, megjelenések,
itt tudsz feliratkozni vadonatúj hírlevelezésünkre!

(Várhatóan a promóciós emailek között kell őket figyelni.)